Història

El restaurant Caminetto (nom italià que significa llar de foc) va ser inaugurat a mitjans del 1981, i després d'una breu etapa al carrer de Cuba, es va traslladar al Camí Ral, en plè centre del cor de Mataró.

La seva nova ubicació és una casa senyorial de finals del segle XIX, amb un passat històric endinsat en la burgesia mataronina de l'època. Els seus propietaris, Mario Francesco Randazzo, M. Assumpció Parramon i Sergi Randazzo i Parramon, van aconseguir convertir una casa envellida pels anys, en un acollidor establiment, plè de records i tradicions, on el que compta és menjar bé, però també sentir-se com a casa.

Amb aquesta senzilla intenció el restaurant Caminetto ha intentat any rere any guanyar-se un lloc dins el cor dels mataronins. La nostra extensa varietat de plats, dominats per una tradicional cuina de mercat i per una sempre excel.lent cuina italiana, demostra per què la nostra feina esdevé un art. Des d'aquí us convidem a visitar-nos, tot esperant que passem una feliç vetllada.Serveis que oferim

Menú diari de dimarts a diumenge i menú de nit de dimarts a dijous.
Menús per a grups fets a mida per a tots els pressupostos.
Sales privades per a 15, 24 i 40 persones.
Aniversaris, batejos, comunions i casaments.
Disposem d’un jardí on podem organitzar aperitius i sopars còctel per a celebracions de fins a 80 persones.
Especialitats en cuina italiana i de mercat (hort propi).
Pastes fresques farcides, pizzes, carns i peixos.
Tota la carta per emportar.
Postres casolans i vins seleccionats.