Tradició des de 1981

Restaurant Caminetto

El restaurant Caminetto (nom italià que significa llar de foc) va ser inaugurat a mitjans del 1981, i després d’una breu etapa al carrer de Cuba, es va traslladar al Camí Ral, en plè centre del cor de Mataró.

La seva nova ubicació és una casa senyorial de finals del segle XIX, amb un passat històric endinsat en la burgesia mataronina de l’època. Els seus propietaris, Mario Francesco Randazzo, M. Assumpció Parramon i Sergi Randazzo i Parramon, van aconseguir convertir una casa envellida pels anys, en un acollidor establiment, plè de records i tradicions, on el que compta és menjar bé, però també sentir-se com a casa.

Amb aquesta senzilla intenció el restaurant Caminetto ha intentat any rere any guanyar-se un lloc dins el cor dels mataronins. La nostra extensa varietat de plats, dominats per una tradicional cuina de mercat i per una sempre excel.lent cuina italiana, demostra per què la nostra feina esdevé un art. Des d’aquí us convidem a visitar-nos, tot esperant que passem una feliç vetllada.

Especialitats

Cuina italiana

Receptes tradicional

Cuina de mercat

Hort propi i productes de primer qualitat

Pasta fresca

Elaborada pel nostre xef

Pizzes

Seguint l'estil tradicional

Postres casolans

Vins seleccionats

Celler propi

Serveis

Menú diari

De dimarts a diumenge

Menú de nit

De dimarts a dijous

Menú per a grups

Demana el teu pressupost

Esdeveniments

Aniversaris, batejos, comunions i casaments.

Sales privades

Per a 15, 24 i 40 persones

Jardí privat

Per a celebracions (fins a 80 persones)